Mechanisatiebedrijf De Koster is GranitPartner !

Sinds januari 2021 maken wij deel uit van het Granit Quality Parts Partnerprogramma. Als partner van GRANIT bieden wij u toegang een reusachtig assortiment van originele- en alternatieve onderdelen.

Granit Parts is dé specialist in kwaliteitsonderdelen en gereedschappen voor de landbouwmechanisatie en voertuigtechniek. Wij voeren het volledige assortiment van Granit Parts. Dit, van origine Duitse, merk heeft binnen de agrarische sector een gevestigde reputatie opgebouwd, of het nu gaat om onderdelen en gereedschappen voor werktuigen voor de de tuin-, land-, of bosbouw, het inrichten van een werkplaats of hydraulische en pneumatische onderdelen: “komt het van Granit Parts, dan is het goed”.


Het volledige Granit Parts assortiment beschikbaar voor particulieren én bedrijven

Of je nu particulier bent, ZZP-er, MKB, Grootbedrijf of overheid: iedereen kan het volledige Granit Parts assortiment kopen bij Mechanisatiebedrijf De Koster.

Granit bijna een eeuw ervaring en topkwaliteit

Door voor onderdelen en gereedschappen van Granit Parts te kiezen, profiteer je van bijna 100 jaar kennis en ervaring in de branche. Gestart in het jaar 1923, heeft het merk heeft in al die jaren gekozen voor een vaste koers: niet met elke modegril meedoen, maar blijven werken aan kwaliteitsproducten en een goede band met de vakhandel. Hoge eisen worden gesteld aan producten en leveranciers. Ondersteuning van en service voor de distributeurs en vakhandel staan centraal in de strategie van de onderneming. Deze constante ondersteuning met onder andere opleidingen en technische kennisuitwisseling maakt Granit Parts tot een betrouwbare partner voor de agrarische sector. 

Kwaliteit staat bij Granit Parts hoog in het vaandel. Het kan eigenlijk ook niet anders bij een Duitse onderneming. Samen met andere kwaliteitsmerken als onder andere Saphir en Hofmeister & Meincke maakt Granit Parts deel uit van de Duitse Fricke groep die al sinds 1923 gespecialiseerd is in de levering van machines, voertuigen, gereedschappen en onderdelen voor de landbouwmechanisatie en voertuigtechniek. Bij haar leveranciers test Granit Parts al tijdens de productie de gewenste kwaliteitsstandaard. Bij materiaalkeuze van producten worden hardheid en slijtvastheid eerst wetenschappelijk getest. Dit alles om er zeker van te zijn dat Granit haar kwaliteitsbelofte kan nakomen en de klanten op de onderdelen van Granit kunnen vertrouwen.

Granit Parts is een geregistreerd handelsmerk. De naam Granit (graniet in het Nederlands) verwijst naar de duurzaamheid, belastbaarheid en betrouwbaarheid van dit natuurlijke materiaal. Het zijn ook juist deze kenmerken die van toepassing zijn op de service en de kwaliteit van de Granit Parts producten. Het merk heeft hiermee in de agrarische sector de reputatie verworven een betrouwbare partner voor de levering van kwaliteitsonderdelen en gereedschappen te zijn. 

Granit Parts en haar partners

Als partner van Granit Parts kan Mechaniastiebedrijf De Koster rekenen op een snelle service en ondersteuning van het bedrijf. Korte logistieke lijnen en een verregaande automatisering zorgen voor korte levertijden. Meer dan 150 specialisten op de vestigingen in Nederland en Duitsland zorgen ervoor dat eventuele specifieke vragen en problemen van klanten snel kunnen worden opgelost. 

“Top-service voor top-producten” is het motto van Granit Parts. De voortreffelijke service van de onderneming is er niet enkel voor ons als distributeur, maar ook voor jouw als onze klant. Heb je een specifieke vraag of ben je op zoek naar een speciaal onderdeel voor jouw machines? Bel ons gewoon. Indien wij er niet uit kunnen komen, doen wij een beroep op de ondersteuning van de specialisten van Granit Parts. Samen komen we er altijd wel uit.

Granit Parts: logistiek 24 uur per dag

Om korte levertijden aan de distributeurs te kunnen realiseren, beschikt het bedrijf over een magazijn met een oppervlakte van in totaal meer dan 30.000 vierkante meter. Hier worden de originele onderdelen, reserve onderdelen en vervangings- en verbruiksartikelen van de leveranciers van machines en apparatuur opgeslagen. Ook “huis-merk” onderdelen vind je in het assortiment van Granit Parts, maar wel met een gegarandeerde kwaliteit welke minimaal gelijkwaardig is aan die van de originele onderdelen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *