Claas Trion maaidorser

CLAAS introduceert de TRION als nieuwe maatstaf voor maaidorsers in de middenklasse. Alles wat een CLAAS-maaidorser efficiënt en krachtig maakt, vindt u in de nieuwe CLAAS TRION. 

CLAAS introduceert de TRION als nieuwe maatstaf voor maaidorsers in de middenklasse. Het modelgamma bestaat uit drie modelseries , de 500, 600 en 700.

Met deze drie TRION modelseries beschikt CLAAS over een spectrum van maaidorsers in ongekende veelzijdigheid, variërend van machines met vijf schudders met een vermogen van 258 pk tot hybride maaidorsers met dubbele rotoren en een vermogen van 435 pk. De 20 nieuwe modellen kenmerken zich bovendien door een veelvoud aan ultramoderne assistentiesystemen, eersteklas rij- en bedieningscomfort, alsmede uitstekende efficiëntie.

Bovendien zijn meerdere TERRA TRAC en MONTANA uitvoeringen leverbaar. Vanwege het uitgebreide assortiment uitvoeringen en uitrustingen die zijn gelijke niet kent, kan zonder meer worden gesteld dat het motto ‘Fits your farm’ voor de TRION volledig tot zijn recht komt.

  • De nieuwe TRION kenmerkt zich door een grote veelzijdigheid met betrekking tot de bedrijfseisen en gewassen tijdens de oogst. Er kan snel, eenvoudig en zonder gereedschap van gewas worden gewisseld, waarvoor uiteenlopende maaibordentypen en maaibordenbreedtes tot 12 meter of 12 rijen ter beschikking staan. De uitgebreide  keuze met betrekking tot uitrustingen voor de cabine, comfort, het onderstel  en de aandrijving kent zijn gelijke niet in deze klasse.
  • Dankzij de capaciteit van de TRION onder alle oogstomstandigheden behoren compromissen tussen efficiëntie en productiviteit tot het verleden. De bewezen APS dorstechnologie zorgt samen met de JET STREAM reiniging, een grote graantank en hoge lossnelheden voor hoge capaciteit.  Een eenvoudige, efficiënte en onderhoudsarme aandrijflijn zorgt bovendien samen met intelligente motortechniek met DYNAMIC POWER voor minimaal brandstofverbruik.
  • De precisie van de TRION draagt dankzij het gebruik van ultramoderne technologieën en assistentiesystemen, zoals CEMOS AUTOMATIC voor oogstautomatisering, bij aan optimale prestaties en hoog bedieningscomfort, onafhankelijk van de omvang van een bedrijf.
  • De betrouwbaarheid van de TRION is gewaarborgd door tests die wereldwijd zijn uitgevoerd. Het voor de klant eenvoudige onderhoud bespaart samen met een betrouwbare aandrijflijn,  lange onderhoudsintervallen en uitstekend overzicht op de aandrijving niet alleen kostbare tijd maar zorgt er ook voor dat de kosten overzichtelijk blijven.

Het brede assortiment wielmachines en TERRA TRAC en MONTANA modellen, dat perfect wordt gecompleteerd door de meest uiteenlopende maaibordcombinaties, zorgt ervoor dat elk bedrijf over een ruime keuze kan beschikken zonder compromissen te hoeven afsluiten.

Meer informatie en mogelijkheid voor online configuratie vindt u via onderstaande link:

https://www.claas.de/produkte/maehdrescher/trion/your-trion?j=311944&sfmc_sub=56936195&l=420_HTML&u=21852873&mid=100016818&jb=7&utm_source=&utm_medium=email&utm_campaign=&utm_term=CustomerNL_20210817_Ihr+TRION&utm_id=311944&sfmc_id=56936195

Deel deze post:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Bekijk meer berichten

Aanbiedingen

INRUILEN &CASH BACK

FELCO draagbare elektrische snoeischaren kenmerken zich door slanke vormgeving en laag eigen gewicht. Snel snijdend, licht en ergonomisch, vindt de FELCO zijn weg rond de

Lees meer »
Nieuws

Classic Part Catalogus

De nieuwe Classic Parts Catalogus! Wie oldtimertractoren restaureert, deelt een heel bijzondere passie. Het vergt veel tijd, geduld en knowhow om versleten schatten weer te

Lees meer »